1. De Boet 38

Boulevard Ir. de Vassy 38

De Boet 38

De Boet 38 is een zelfstandig deel van Villa De Boet die ligt aan de Boulevard Ir. de Vassy, parallel aan de Boulevard op 75 meter van het strand.

Deze volwaardige woning (6 pers.) met eigen ingang en terras is de helft van onze villa.
Beneden is een gang met de trap naar boven en een moderne keuken met een natuurstenen vloer. In de keuken is een combimagnetron, een vaatwasser en een wasmachine.

keuken 38

Vanuit de gang komt u in de woonkamer (30m2) met parketvloer. Hier staan comfortabele fauteuils, een driezitsbank en natuurlijk een eetgedeelte met antieke stoelen en een antiek dressoir met het vaatwerk en bestek.

3. Woonkamer De Boet 38

Aan de wanden hangt figuratief, moderne kunst. Er is een TV, DVD-speler en de mogelijkheid voor aansluiting op een draadloos netwerk. In de woonkamer treft u een uitgebreide documentatiemap aan over wat er aan natuur en cultuur in onze omgeving te beleven valt.

Op de begane grond is geen toilet. Het toilet is boven, gescheiden van de badkamer die voorzien is van douche en wastafel.

7. WC De Boet 388. Badkamer De Boet 38

Boven zijn verder 3 slaapkamers (2 met wastafel en zicht op zee) met laminaatvloeren.  Twee voorslaapkamers hebben boxspringbedden die apart zijn opgemaakt. Op de achterslaapkamer staan de bedden gescheiden.

6. Slaapkamer 1 en 2 De Boet 385.Slaapkamer 3 De Boet 38